2021. november 10., szerda

Biztonságban vagyunk Krisztusnál!

 

 

„Tudjuk, hogy aki Istentől született, nem vétkezik, sőt aki Istentől született, az megőrzi önmagát, és a gonosz meg sem érinti. „

(1 János 5:18)

Bátorítani tudlak biztonságban vagy Krisztusnál. Ne félj, ha jönnek a megpróbáltatások, mert, ha Istentől születettél, megőrződ önmagad! Mondok egy példát az életemből talán jobban megérted!  Igaz ez nem most volt, de akkor is ideillik. Mikor megszülettem minden orvosi segítség nélkül veszélyben voltam Most már tudom Istentől születtem és minden bajtól és még a gonosz sem érinthetett meg igaz próbálkozott mindennel, hogy elvegye az életem.

Szóval látod?  Legyen bármilyen nehéz a helyzeted nála akkor is biztonságba érezheted magad és nem kell félned azért, hogy holnap mit fog velem történni a munkahelyen iskolában vagy az orvosnál. Elmondom neked Te biztonságban vagy Krisztusnál csak bízzál Őbenne és őrá figyel és ne a magad eszére támaszkodj! Mit is mondd a Biblia: „Bízzál az Úrban teljes szívből, és ne a magad eszére támaszkodj!” (Példabeszédek 3:5)   „és tégy jót, akkor az országban lakhatsz, és biztonságban élhetsz.”(Zsoltárok 37:3)

 

Írta: Deme Mónika 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Vesek

Isten megparancsolta Et től szép a világ Jó az Úr!